donderdag, maart 11, 2004

Boulevard-presentator Beau van Erven Dorens is maandagnacht aan het eind van het Boekenbal in Amsterdam in een vechtpartij verwikkeld geraakt. Dat meldt het NOS Journaal woensdag. Hij zou er een forse snee boven zijn rechteroog aan hebben overgehouden.
Wat zich precies heeft afgespeeld is niet bekend. Volgens berichten kreeg Van Erven Dorens het aan de stok met enkele aanwezigen, nadat hij een fles wijn van hen had afgepakt en aan zijn lippen had gezet. Dit werd kennelijk niet gewaardeerd, want Beau belandde even later met zijn hoofd in een bloembak.
De presentator, vermoedelijk enigszins beneveld, stond vervolgens op en begon om zich heen te maaien. Daarbij wilde hij ook een cameraploeg van de NOS aanvallen. Hij werd uiteindelijk door de toegesnelde beveiliging via de zijdeur het pand uitgezet.