zondag, maart 07, 2004

gisteren voor het eerst in mijn leven een wedstrijd in de Goffert bijgewoond.
NEC - RBC was de kraker die ik had uitgezocht en ik moet zeggen: tering wat werd er slecht gespeeld door de ploeg uit mijn stad..sjezus.
De complete eerste helft heb ik me afgevraagd waarom dat die gasten zoveel betaald krijgen als ze zo slecht spelen en bij mezelf dacht ik de hele tijd, dat kan ik ook!
Gelukkig waren de 2 mensen naast me minder gecharmeerd van het feit dat op mijn rij naast natuurlijk hardcore RBC-er Bartman nog meer mensen voor RBC waren en dat deze personen zich daar erg druk over maakten dat ze in het NEC vak zaten.
Tjonge jonge, wat is dat erg! Dus daar heb ik me wel mee vermaakt ;-)
Maar goed, alle doelpunten vielen aan onze kant (verschrikkelijk slecht verdedigd door NEC moet ik erbij zeggen) en een terecht 1 - 2 was de eindstand. Nu maar hopen dat de volgende keer dat ik ga kijken het spel beter is en de temperatuur hoger!