zondag, maart 21, 2004

en vandaag lekker in Eerbeek tegen de wind in gebeukt tijdens de Lenteloop. Zoals altijd liep ik daar de 12 km, die je voert over een gedeelte van de Veluwe en je brengt over "De Lange Juffer" ; een aardige kuitenbijter die natuurlijk geheel in het niet valt als je de omgeving van Nijmgen gewend bent. Er stond een pittig windje dus ik was best content met de 48:50 die ik erover deed. Exact dezelfde tijd als vorig jaar en exacte dezelfde positie :-)
Aardig wat kopwerk gedaan en helaas mijn mede-loper-in-het-toepasselijke-oranje net niet meer kunnen volgen op de laatste steile helling van de dag (net over 9 km), maar hij was ook aardig tevreden en liep vorige week nog een 10 km in 37.30 dus met het volste vertrouwen ga ik deze week nog even trainen voor de Hoge Lage Torenloop van volgende week.
Nu eerst even inschrijven daarvoor!