dinsdag, maart 30, 2004

Nederhip-hop band Osdorp Posse is de 'master' van haar cd's kwijt. Dit betekent dat de cd's met daarop de oorspronkelijke muziekopnames weg is. Waarschijnlijk zijn deze per ongeluk in een 'gewoon' cd-hoesje terecht gekomen. De band heeft de masters echter nodig voor een nieuwe persing van de twee albums 'Afslag Osdorp' en 'Kernramp' en daarom schakelen ze nu de hulp in van de fans om ze zo weer terug te krijgen. De nieuwe muziekschijfjes moeten geperst worden omdat de voorraad van de band zo goed als op is. De Posse verzoekt haar fans dringend om de gekochte cd's te controleren op een specifiek nummer. Niet het hoesje, maar de cd zelf. Voor 'Afslag Osdorp' is dat: Djax 018-2 en voor het album 'Kernramp' zoeken ze naar RAMP 021. Mocht men deze exemplaren in huis hebben, dan wordt vriendelijk verzocht contact met de Posse op te nemen. De gelukkige vinder krijgt een ander exemplaar van de cd en een beloning.