woensdag, maart 17, 2004

zo, even de roddels op internet afstruinen.
Dat geld gelukkig maakt bewijst Whitnie, of zou ze toch de verkeerde vriend hebben ? Of ze wil misschien Herman Brood nadoen, dat kan natuurlijk ook nog ;-)
----------------------
De Amerikaanse zangeres Whitney Houston is maandagavond opgenomen in een afkickkliniek voor drugsverslaafden. Dat is dinsdag bekendgemaakt door haar publiciteitsagente. De 40-jarige Houston, die furore verwierf met haar wereldhit I Will Always Love You en haar hoofdrol in de film The Bodyguard, kwam de afgelopen jaren herhaaldelijk in het nieuws wegens haar drugsverslaving.
In 2000 werd op Hawaï bij een controle op een vliegveld marihuana in een tas van Houston aangetroffen. Twee jaar later verklaarde de zangeres in een Amerikaans tv-programma verschillende soorten drugs gebruikt te hebben. Ze zou haar drugsverslaving 'door te bidden' te boven zijn gekomen. Houstons woordvoerster zei in een toelichting dat Whitney 'iedereen wil bedanken voor de steun en gebeden'. Verdere details zijn niet bekendgemaakt. De opname van Houston komt een paar weken, nadat haar man Bobby Brown werd veroordeeld tot zestig dagen gevangenisstraf. De R&B-zanger kreeg die straf opgelegd, omdat hij Houston in zijn proeftijd heeft mishandeld. "