vrijdag, februari 21, 2003

Veronica - Zaadlozingen in Idols
Dijkshoorns Mediawet 1: vraag aan Idols-deelnemers nooit wat ze van de liefde vinden. Laat ze maar zingen van hopfaldera, in nauwsluitende tenues, uitgekozen door styliste Xandra Brood, die overigens ook de kleding uitkoos waarmee Herman op het trottoir afsuisde, maar vraag 15-jarigen niet naar De Liefde.
We zagen De Idooltjes zaterdagavond bij geel koperlicht in een rondvaartboot zitten en ze legden uit wat er allemaal in die onstuimige lichaampjes gebeurde. Jim vertelde heel bewogen over zijn eerste zaadlozing van vorige week. Hij stond bij de bakker en toen zat zijn laken nog op zijn rug vastgeplakt. Zijn vriendin had hem uitgelegd wat er was gebeurd. Hij vond het een wonder. Zo’n klein gaatje en dat daar dan die gezinstube witte hobbylijm uitkwam. Vergelijk het met het zingen van Jamai. Die klinkt ook alsof er heel veel geluid door een heel nauw keeltje komt.