zaterdag, juli 19, 2003

en hierover had ik al eerder bericht. Ik dacht dat het een publiciteitsstunt was van een serveerster die geld wilde zien van een rijke basketballer, maar het verhaal is toch iets anders (alhoewel het me wel doet denken aan het verhaal van Patrick Kluivert):
De 24-jarige ster van de Los Angeles Lakers ontkent dat hij de jonge vrouw seksueel heeft misbruikt. Bryant geeft wel toe dat hij met haar overspel heeft gepleegd. Hurlbert stelt echter dat hij seksueel geweld kan bewijzen. De zaak zal mogelijk op 6 augustus in Colorado dienen.
"Ik ben onschuldig. Ik heb de vrouw die me heeft aangeklaagd niet aangerand. Ik heb wel overspel gepleegd. Ik heb me te verantwoorden tegenover mijn vrouw en God voor mijn gedragingen die nacht. Ik bid dat ze me beiden willen vergeven", aldus Bryant in een verklaring.