woensdag, april 21, 2004

Michael Jackson, die in de Californische plaats Santa Maria terechtstaat voor seksueel misbruik van een minderjarige jongen, voerde zijn slachtoffer meer dan eens dronken tot de jongen bewusteloos raakte. Dat staat in een politierapport waarover de Amerikaanse zender ABC News dinsdag berichtte.
In het politierapport staan gedetailleerde beschuldigingen tegen de popster, die het slachtoffer en zijn broertje hebben geuit tijdens een ondervraging door psycholoog Stan Katz. Hij zou de jongens hebben ondervraagd op verzoek van de advocaat van de familie. ABC zegt het rapport te hebben ingezien.
Jackson zou onder meer naakt voor de broertjes zijn gaan staan toen die televisie zaten te kijken. Volgens de jongste van de twee heeft hij ook voor hun neus seksuele handelingen nagebootst met een naakte etalagepop die een meisje van een jaar of acht voorstelde.
Michael Jackson staat terecht omdat hij vorig jaar de toen 13-jarige jongen herhaaldelijk seksueel misbruikt en dronken gevoerd zou hebben. In januari verklaarde hij voor de rechter onschuldig te zijn. Jackson is op borgtocht vrijgelaten, nadat hij een borgsom van 1,6 miljoen dollar had betaald.