woensdag, april 28, 2004

Verbaasde Britse fans zagen maandagavond hoe Britney Spears een heel concert lang playbackte in plaats van live zong. De 22-jarige Spears, die gehuld was in een nauwsluitend pvc-pakje, begon haar optreden met een spetterende vuurwerkshow, maar die kon de teleurstelling van de fans niet tenietdoen.
Een boze fan verklaarde aan de Britse krant The Sun: "Als ik iemand wil zien plackbacken op muziek, was ik wel naar de opnames van 'Top of the Pops' gegaan." De 12.000 bezoekers van de Wembley Arena hebben zeker 45 euro betaald om bij het concert te zijn. "Ik heb ervoor gespaard om Britney te kunnen zien en ik ben extreem teleurgesteld."
De fans waren geschokt toen ze zich realiseerden dat de zangeres niet echt zong. Ze hoopten eerst nog dat Britney alleen het eerste nummer 'Toxic' niet live vertolkte, maar hun onbegrip groeide toen ook het tweede lied 'Overprotected' en alle volgende hits werden geplaybackt.
Spears is momenteel bezig met 'The Onyx Hotel Tour' die nog tot eind augustus duurt. Op 7 mei staat zij in Ahoy' in Rotterdam.