donderdag, april 22, 2004

Telecombedrijf KPN is van plan opnieuw een grote speler te worden op televisiegebied, aldus Het Financieele Dagblad donderdag. Volgens de krant aast het bedrijf op uitbereiding van zijn 30 procent-belang in Digitenne , dat digitale televisie aanbiedt in de Randstad. Er komt een belang van 30 procent op de markt omdat het ministerie van Economische Zaken een van de huidige aandeelhouders, Nozema, in Digitenne wil opsplitsen in een masten- en een dienstenbedrijf. Op basis van een advies van de NMa dat eind februari werd uitgebracht bekijkt het ministerie van Economische Zaken of KPN zijn belang in Digitenne mag vergroten. Volgens geruchten gaat het ministerie van Economische Zaken akkoord met een uitbereiding van het belang van KPN in Digitenne naar 49 procent. In 1997 verkocht KPN op last van de overheid zijn kabeldochter Casema.
----------------
ik zeg laat maar komen die Digitenne :-)
lekker digitale tv en radio via de ether, eindelijk van upc af !