zaterdag, juni 07, 2003

Vandaag wederom dagje atletiek.
Met z'n drie-en (Merel was de haas van de dag en die mocht dus wel meerijden :-) gingen we op weg naar Leiden en dat was me toch wel een takke eind rijden.
Maar dan heb je ook een dagje top atletiek kan ik je vertellen. Grote held Kamiel bleef helaas langs de kant staan, hij ondervind nog een beetje last van de benen na Rotterdam.
Lorraine kwam wel tot een beste seizoenstijd van 2.11.62, mede dankzij het goede haaswerk van Merel natuurlijk (Merel bedankt) en een nieuw wereldrecord gezien bij de mannen 40+ van onze Troy Douglas (die vrolijk rond liep in z'n Nandrolon T-shirt (in het logo van Andrélon)) en een 400m in 46 nog wat van Robert Lathouwers die daarna nog even z'n ploeg naar een tijd onder de 3.10 liep en dus voor een ticket voor het EK < 23 liep. Goed gedaan jochie!
Mede Almeria ganger Ronald Bassa won even de 3000m in 8.28 (ik zeg daar moet een nog een heeeeeele tijd voor trainen) en Glenn en Marjolein zorgde ervoor dat de Marokkaanse winnares op de 800m er uberhaupt kwam en ik hoop dat ze ook zo vriendelijk waren om haar weer thuis af te leveren bij Global.
Kortom lekker dagje, zodadelijk even op tv kijken wat er nog van uitgezonden wordt.
En morgen natuurlijk Martin Verkerk kijken :-)