maandag, juni 30, 2003

Xander de Buisonjé blijft optimistisch. Hij gelooft heilig in zijn solocarriere en rept zelfs van een tweede kind van zijn Wendy. Maar vorige week lazen we toch echt dat de manager van Wendy (dat is de ex-man van Caroline Tensen - de Gooise Matras is klein -) 'officieel' ontkende dat er tussen die twee nog een liefdesrelatie is. Ze wonen niet samen, meldde hij, en dat gaat voorlopig ook niet gebeuren. Nu lijkt ook het sprookje van zijn solocarriere in duigen te vallen. Door alle negatieve publiciteit laten zijn vrouwelijke fans hem in de steek. Wat is er gebeurd? Xander zou een concert gaan geven in het Thialf-stadion. Daar is ruimte voor zo'n tweeduizend bezoekers. Maar het concert moest worden afgelast vanwege de dramatisch slechte kaartverkoop. Er waren nog niet eens honderd kaarten verkocht! Ai, ai, ai, wat een blamage. Vinden de meisjes hem niet meer leuk vanwege zijn reputatie als schuinsmarcheerder? Of vinden ze zijn solo-muziek niet goed genoeg? In elk geval weer een behoorlijke deuk voor het ego van Xander.