zaterdag, september 17, 2005

De Amerikaanse popzangeres Britney Spears is woensdag in een ziekenhuis in Los Angeles bevallen van een zoon. Op de website van Spears stond donderdag met grote letters 'Het is een jongen!' geschreven. 'Iedereen is gelukkig, gezond en maakt het geweldig', aldus een korte mededeling op de website.
Het blad Us Weekly meldde eerder dat de 23-jarige popdiva met de keizersnede is verlost. Zij werd op woensdagochtend onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht in gezelschap van haar echtgenoot Kevin Federline (27), aldus Us Weekly.
Het stel trouwde vorig jaar september. In april maakte Spears haar zwangerschap bekend. Federline heeft al twee jonge kinderen van zijn voormalige vriendin, de actrice Shar Jackson.
Spears brak door op 16-jarige leeftijd. Van haar albums zijn wereldwijd meer dan zestig miljoen exemplaren verkocht. Sinds haar huwelijk heeft zij echter niet meer opgetreden. Wel schitterde ze met haar echtgenoot in een realitysoap.