zaterdag, september 17, 2005

De burgemeesters Jorritsma (Almere) en Leeuwe (Lelystad) staan voor het goede doel op Marktplaats.nl. Jorritsma is te huur voor een avondje uit , Leeuwe neemt de best betalende belangstellende een dag op sleeptouw als hulpburgemeester .
De hoogste internetbieder gaat met Jorritsma naar de première van de operette 'Der Vetter aus Dingsda'. De opbrengst komt ten goede aan de inrichting van de Beatrix, een zeilschip voor mensen met een handicap.
Op het programma van de hulp van burgemeester Leeuwe staat onder meer een werkontbijt, ontmoeting met het college, een officiële opening, een bezoek aan de brandweer en inspectie van de voertuigen en een bezoek aan het luchtvaartthemapark Aviodrome. De opbrengst gaat naar het prinses Beatrix Fonds.
Op beide advertenties werd vrijdagochtend 100 euro geboden.