zondag, september 18, 2005

Onze Guus Meeuwis heeft het maar weer mooi voor elkaar. De Brabantse zanger bereikt vandaag met zijn hit Geef mij je angst de Top 10 van de Top 40 aller tijden lijst. Hiermee is het nummer Het is een nacht, zijn debuutnummer, door hem zelf uit die Top 10 verdwenen. Top 40 presentator Wessel van Diepen: ‘Het moet een heel bijzonder gevoel voor Guus zijn, dat hij het wederom heeft gepresteerd om als een van de weinige Nederlanders hoogstwaarschijnlijk de komende decennia in de officiĆ«le top tien aller tijden te staan.’ Onlangs bereikte Guus Meeuwis al een mijlpaal in de geschiedenis van de Top 40. De Brabantse zanger is de enige artiest die met twee hits 17 weken in de Top 10 staat. Zijn debuutnummer Het is een nacht uit 1995 hield het 18 weken vol bij de bovenste tien en staat Geef mij je angst al voor de 17e week in de Top 10."