zondag, september 04, 2005

en vandaag een lekker stukje gefietst. Eerst over de Dijk richting Beneden-Leeuwen en daar de brug over en dan weer terug over de Dijk richting de brug bij Ewijk en dan terug naar huis. Onderweg pikte eerst een ontblote Nijmegenaar van een jaar of achtenvijftig aan op zijn gewone fiets. Gelukkig moest ie er op een gegeven moment af :-) Bij het kijken naar de skeelerwedstrijd in Beneden (of was het Boven)-Leeuwen werd ik vriendelijk begeleid door de wielrenner die me eerder had ingehaald op de dijk en besloot hij met mij mee te fietsen. Tering, wat trapte die man makkelijk!
En de oude wetmatigheid deed zijn intrede. Als je eerst de wind mee hebt en dan is hij op de terugweg tegen! tering wat een wind tegen zeg. Gelukkig mocht ik af en toe in zijn wiel gaan hangen (van zijn fiets waarvan het frame met korting 2500 euro kostte...). Blij dat ik thuis was na 74 kilometer.