donderdag, mei 15, 2003

Op de website van de gemeene Maastricht kun je bij het gastenboek de reacties lezen van mensen die het er verschrikkelijk mee eens dan wel oneens zijn, over het besluit van de gemeente om geen geld meer te steken in MVV. Hier een voorbeeldje:
----------------------
Bravo Eindelijk eens een gemeente die niet onder de druk van het profvoetbal door de knieën gaat. Burgemeester, wethouders en gemeenteraad van de stad Maastricht, uw moed is een voorbeeld voor gemeenten als Arnhem, Breda, Enschede, Groningen en nog vele meer. In deze steden was de corrumperende invloed van de voetbal-lobby helaas niet te keren en ging het lokale bestuur kritiekloos mee in de overspannen ambities van onverantwoordelijke clubbestuurders. Misschien is uw besluit een keerpunt: een teken dat er een terugkeer naar een minder overspannen en minder agressieve vorm van voetbal mogelijk is die de samenleving minder kost aan belastinggeld en politie-inzet