maandag, mei 19, 2003

één spookrijdster is maandagmiddag in Amsterdam verongelukt, nadat ze op de oostelijke ringweg A10 drie aanrijdingen had veroorzaakt. Na de aanrijdingen sloot de politie de snelweg drie uur af. De ongevallen leidden tot grote opstoppingen en files op de ringweg rondom de hoofdstad. Een vrouw keerde om op dezelfde weghelft, nadat ze net door de Zeeburgertunnel was gereden. Volgens de politie reed ze terug door de tunnel, maar daar wisten automobilisten de vrouw te ontwijken.
Tunnel Na het verlaten van de tunnel reed ze tegen twee auto's aan en botste uiteindelijk frontaal tegen een derde tegemoetkomende auto, waarbij zij overleed. De bestuurder van deze auto raakte zwaargewond. De andere automobilisten kwamen met de schrik vrij. De A10 is rond kwart over drie weer vrijgegeven.
---------------------------
deze spreuk schiet me nu te binnen:
"vrouw achter het stuur, bloed aan de muur"
waarom? geen idee....