maandag, mei 05, 2003

Zo, we zijn weer thuis waar de pc snort, de wasmachien draait en de afwas staat uit te druipen op het aanrecht.
Best wel relaxed zo'n trainingskampje. Gewoon lopen, verder nergens aan denken en af en toe eten en slapen en in natuurlijk in de zon liggen.
Voor herhaling vatbaar.
Voor degene die willen weten hoe het is afgelopen met het muurtje: hij is mooi wit en bijna helemaal klaar. Helaas niet kunnen vragen hoe lang hij er nu precies over heeft gedaan om een muurtje te metselen en pleisteren en witmaken. Ook het paadje naar de boulevard is nu mooi geplaveid met rode tegels met rondjes erop (anti slip). Daarnaast werd er zelfs nog een klein murrtje naast gezet dus het begon zowaar ergens op te lijken. Dan natuurlijk de onvermijdelijke samenvatting van het trainingskamp die ik maar samenvat in een spreuk die Geert uitsprak (die het weer van een mede Tartleet had, weet alleen niet meer welke):
Hardlopen is net als tandenpoetsen. Het is beter 3 x per dag te doen, dan 1 keer in de week een half uur.