zaterdag, mei 31, 2003

Aan: O2
klantnr: 551372
Telefoonnr: 0622694832

Beste gebrekkige administratie, afdeling contractbeheer,

Hierbij doe ik voor de vijfde keer dezelfde mededeling:
Mijn contract is op 6 december 2002 al afgelopen, ik heb dus GEEN contract meer bij jullie.
Het is mij dan ook absoluut een raadsel waarom het zo moeilijk is voor jullie om mijn contract te beëindigen.
Voor de volledigheid zal ik het dan nog één keer doorgeven:

MIJN CONTRACT ZEG IK HIERBIJ OP!

Dus hierbij is ook de automatische machtiging ingetrokken (wat ik ook al gedaan had).

Ik heb al een brief van jullie gekregen, na mijn 4de poging op 7 maart 2003 om mijn contract te beëindigen, waarin staat dat mijn contract is beëindigd! De heer Gemert van Contractbeheer bezwoer mij toen dat het contract definitief beëindigd was, nou NIET DUS !

De aanmaning die ik dan vandaag heb gekregen zal ik dan ook zeker niet betalen, omdat ik al meer dan 6 maanden geen contract meer heb bij jullie en niet meer bel met jullie nummer.
Ik hoop dat jullie afdeling contractbeheer snel uitbreiding krijgt en dat alle fouten die jullie maken snel rechtgezet worden.
Tevens hoop ik dan ook van harte dat dit de laatste keer is dat ik een rekening van jullie heb gekregen en u begrijpt dat ik in de toekomst nooit meer iets met Telfort cq O2 te maken wilt hebben.

Mocht deze brief dan nog niet duidelijk genoeg zijn en jullie doorgaan met het lastig vallen van mij dan zie ik mij genoodzaakt juridische stappen te ondernemen aangezien jullie al meer dan 2,5 uur gekost hebben van mijn tijd die ik duidelijk veel aangenamer en nuttiger had kunnen doorbrengen.
Mochten jullie binnen 7 dagen dus niet mijn abonnement beëindigen dan zal ik deze kosten op jullie gaan verhalen.

Hoogachtend,

Jasper Rosmulder