vrijdag, mei 02, 2003

hallo zonaanbidders!
ik heb begrepen dat het lekker weer is in Nederland, ik verlang ook weer erg terug naar de hollandse regenbuien.
Nu nog maar een paar uur Spaanse zon dus dat overleven we wel. Voor het eerst sinds jaren weer 1000-tjes onder de 3.20 getraind en het ging nog best aardig al zeg ik het zelf. Samen met de illustere Tonnie Dirks en de iets minder illustere maar zeker zo hard lopende Inge Nijhoving, de al eerdere gememoreerde Esther S. en Anne en de bekende Lor1 moet dat een best aardig treintje gegeven hebben op het mondo van Almeria. (voor de fans: 4 x 1000m: 3.25 - 3.25 - 3.20 - 3.15)
Gisteren en vandaag dan ook maar herstel duurloopjes gedaan en vanavond voor de laatste keer hier lopen en morgen het vliegtuig naar huis, nou ja brussel dan, waar super haas Wouter hopelijk met de oude vertrouwde Lantra te wachten staat op me!
Even een berichtje voor Gaby: ik kom er dus aan!
Yvonne: niet slecht gelopen voor een sprinter! ben benieuwd wanneer je de overstap gaat maken naar de echte lopers ;-)
en morgen achter mijn pc maar verder typen want deze muis en dit toetsenbord beginnen me toch wel de keel uit te hangen.
Adios amigos!