woensdag, november 26, 2003

Kort bericht.
Vanochtend overleden: Gerben IJpelaar, leeftijd 30 jaar
Na een slopende ziekte is Gerben (oud-Nederlands kampioen en lid van AV Attila) overleden.
Namens regio 13 KNAU wensen wij Vanesse IJpelaar - van Voskuilen alle sterkte bij de verwerking van dit zware verlies.

Peter Monsieurs
---------------------------------------------

tering,
tegen deze jongen heb ik dus gelopen tijdens het NSK teams in '97, Tilburg.
Van te voren waren aan het inlopen en hij zag er wel snel uit. Dus ik begon een beetje tegen hem aan te babbelen, zei dat ik niet in vorm was en dat ik met moeite onder de 4.30 zou lopen. Hij vertelde dat hij ook niet in vorm was en dat hij dan nog wel onder de 4.00 minuten zou lopen....
ik werd kansloos laatste en hij won met 2 vingers in de neus.
Een naar gevoel bekruipt me, het leven is soms verschrikkelijk onrechtvaardig.