zondag, november 16, 2003

Zo !
het zit er weer op en het was redelijk zwaar.
De start begon miezerig en pas na 5 minuten was ik over start/finish. De start was erg versmalt en dat was een goede actie want je kon vervolgens redelijk lekker zonder al te veel slalommen het parkoers op.
De eerste kilometers gingen best lekker, nog onder de 4 minuten de kilometer en verdomd!
Weer die stekende pijn in de rechtervoet! kolere!
En zoals altijd verdwijnt de pijn weer na een kilometer. Gewoon dus doorlopen, maar het blijft raar natuurlijk. Morgen toch maar eens de podoloog gaan bellen.
Op de eerst 5 km 20.33 gelopen, niet slecht maar toch iets achter op schema. Vervolgens linksaf en dan is er ineens weer een immense drukte, de mensen vallen terug of ik ga iets sneller maar in ieder geval moet ik slalommend door de mensenmassa heen. Dan linksaf de Zevenheuvelenweg op, tering! Dat valt tegen, ik voel dat er weinig meer in zit qua versnelling dus dan maar gewoon doorlopen, het is niet anders. Op 9 km komt mijn collega Arthur voorbijgelopen. Ik probeer gelijk aan te haken en dat lukt me maar 1 km en omhoog naar Hotel Erica vloeien de laatste ambities om binnen het uur te lopen weg. Wel even in beeld lopen zodat Stef me mooi op z'n video kan terugspoelen vanavond. Op de 12de km heb ik besloten om het echt te laten gaan en rustig naar de finish te lopen, genietend van het vele publiek en de aanmoedigingen in ontvangst nemend finish ik uiteindelijk in 1:01.56.
Tja, het is geen 56.10, maar dat komt volgend jaar wel weer!