woensdag, november 19, 2003

Theo Nabuurs alias Mental Theo, is de laatste tijd vaak in het nieuws. De TMF presentator werd onlangs beschuldigd van aanranding van een 17-jarig meisje en het slaan van haar vriendje. Mental ontkent dit. Emanuel Blok uit Berkel en Rodenrijs gelooft hem niet. De airconditioningmonteur ontmoette Mental twee jaar geleden tijdens wintersportvakantie in Frankrijk.
De jongen dacht dat Theo zou gaan filmen voor zijn programma. Blok, geen fan van de presentator, riep 'Mental Theo is een homo', waarop hij door Theo naar de uitgang werd getrokken. Eenmaal buiten zouden een aantal mannen in MTV-jassen de 22-jarige jongeman in elkaar geslagen hebben.
Bij navraag bleek Mental Theo zich het voorval nog goed te herinneren. Volgens hem was er geen sprake van in MTV-jassen gestoken mannen, omdat hij daar alleen maar op vakantie was. Daarbij was TMF nog niet overgenomen door MTV, dus zouden de bewuste mannen nooit MTV-jassen gedragen hebben. Volgens hem is de jongeman uit Zuid-Holland in elkaar geslagen door fans.