woensdag, november 26, 2003

wat een wedstrijd gisteren.
PSV begon best goed, maar je weet gewoon dat Monaco gewoon een ijzersterke ploeg heeft dus dat doelpunt kon niet uitblijven.
Jammer maar helaas en mazzel dat ze nog maar 1x scoorde voor de rust.
Na de rust ineens een gele kaart voor Lucius en ik wist het gelijk al, dat is rood. En waarom ? Alleen maar omdat hij de vrije trap te snel nam, ongelooflijk dat die scheidsrechter daar rood voor geeft. Ik weet niet wat die vent gedronken had maar het werd nog gekker met de opzettelijke handsbal van Zikos, die gewoon wilde dat het spel stilgelegd werd omdat er een blessure was aan Monaco kant. En ook daar trok de scheids geel en dus rood. Maffe vent en dan kopt Jan Vennegoor of Hesselink nog de 1-1 binnen, grote klasse.
Dat die gozer niet eerder was opgesteld vind ik een onbegrijpelijk blunder van Guus.
Gewoon goed speelden Faber en Bouma en wederom dramatisch slecht Park en gewoon slecht Vogel.
Dat daar geen goede vervangers voor zijn snap ik echt niet, maar goed. Ik krijg dan ook geen 1+ miljoen euro om daar voor de groep te gaan staan (jammer genoeg). Anyway, op naar de wedstrijd tegen La Coruna en dan met 5-0 winnen :-)
Bartman, je bent bij deze verplicht op de bank te komen zitten ;-)