dinsdag, april 29, 2003

Ja, daar zijn we weer!
Zondag naar Granada geweest en daar de Alhambra bezocht (een van de laatste overblijfselen van de Moorse overheersing die eindigde op 30 maart 1492, tis maar dat je het weet..) Helaas alleen ook gestoken door een beest en dat vond mijn rechtervoet dus niet tof, erg gezwollen liep ik daar dus rond (die voet dus...).
Daarna de weg terugvinden naar Almeria, ook een hele kunst als het niet staat aangegeven maar alleen borden met Jaen en Madrid ziet staan de ene kant op en de andere kant Motril....welke afslag je dan moet nemen? En natuurlijk net alle kaarten afgegeven aan de mensen die nog even langer bleven in Granada....Dus een uur later hadden we eindelijk de snelweg gevonden en dan moesten we nog de volledige 184 km... Wel even gecompenseerd door een bezoekje aan de Burger King :-)
Gisteren met de nieuwe ploeg (met de op ´doping´ betrapte Esther Schrijvers (vage nadrolon achtige supstantie) en dan komt he thele doping verhaal ook wel even in perspectief te staan. Gewoon de verkeerde vitamine pillen die ik ook wel eens neem maar dan niet in bruis tablet vorm...). Wel weer samen met Anne en Lorraine 6 x 500 meter gelopen in rondjes 75 en de laatste gewoon in 72, dus het voelt wel een klein beetje zwaar in de benen vandaag. Vanochtend rustig 40 minuten gelopen en dan voelt alles wel weer ok.
Zodadelijk de beach op, kijken hoe het daar is.
En dat terwijl ´always take the weather with you´uit de speakers hiero, ga ik zeker doen als ik weer in Nederland ben!