dinsdag, oktober 21, 2003

Eindelijk weer een overwinning voor PSV!
Ole!
En nu die Lee wisselen samen met Vogel en dan komt alles goed :-)
------
PSV had een overwinning in Europa hard nodig. In Athene kwam die verrassend makkelijk (0-1).
Op bezoek bij het kwaliteitsarme AEK Athene staakte PSV dinsdagavond eindelijk de treurmars die het al veel langer dan
gewenst langs de stadions van de beste clubteams van Europa maakt. Dankzij de eerste uitzege (0-1) in de Champions League na drie jaar hebben de Eindhovenaren weer een goede kans op een internationaal optreden na de winterstop.
PSV klom dankzij de zege naar de derde plaats in de groep. Deze positie geeft na de groepswedstrijden recht op deelname aan de derde ronde van de UEFA-beker. De achterstand op nummer twee Monaco bedraagt halverwege de eerste ronde nog steeds drie punten. PSV vervolgt het toernooi over twee weken met een thuiswedstrijd tegen AEK Athene, een klus die op basis van de wedstrijd in het stadion van Panathinaikos eenvoudig te klaren moet zijn. "