dinsdag, oktober 14, 2003

en in Mabel-gate nieuwe onthullingen.
Op de site van de VI noemt Johan Derksen in zijn wekelijkse column Mabel een "starfucker"...
-----------------
Mabel Wisse Smit heeft volgens 'zeer betrouwbare' bronnen rond het kabinet ook 'vaak' een nacht met topcrimineel Klaas Bruinsma in het Amstel Hotel doorgebracht, dat meldt het Algemeen Dagblad. Bij deze ontmoetingen zou sprake zijn van van 'één op één' contact. De krant noemt dit opmerkelijk, omdat Wisse Smit en haar verloofde Johan Friso steeds hebben volgehouden dat er geen sprake was van een 'liefdesrelatie' met Bruinsma.

Het kabinet besloot vorige week af te zien van de toestemmingswet voor het huwelijk tussen de prins en zijn verloofde. Johan Friso heeft op dat moment afstand gedaan van zijn recht op troonopvolging. Wisse Smit moest, na publicaties in de media, erkennen dat zij had gelogen tegen de minister president over de 'aard, duur en frequentie' van de relatie. "