vrijdag, april 25, 2003

Gisteren zijn we met 160 over de snelweg gescheurd (Bavo reed op kop..) naar strandje tussen de rotsen in en daar hebben we de standaard strand dingen gedaan: frisbee, beachball en volley/voetbal en in dat laatste is Rubino wel een held in. Hij heeft aardig wat trucjes om de bal hoog te houden en dat in combi met de best grote tatoe op zijn arm is hij volgens mij wel een bezienswaardigheid.
Net als Lorraine en Anne die in hun topjes en korte broekjes regelmatig na gefloten worden door de bouwvakkers hiero.
Dezelfde bouwvakkers doen er trouwens wel al 3 dagen over om een stoepje van 20 bij 4 meter te leggen...dus echt supersnel zijn ze hier niet! Wel grappig dat we er elke dag langslopen om hun vorderingen bij te houden, dus ik ben benieuwd of het pad af is als we weggaan! Speaking of weggaan: Freerk en Maud zijn nog 1 dagje hier en dan gaan ze weer terug naar Olanda, voor Freerk maar voor 1 dagje want dan begint zijn studiereis naar Zwitserland voor 2 weken en hij had er net een weekje Frankrijk opzitten....studeren ho maar !
Wat valt er nog meer te vertellen over trainen in Almeria/Roquetas de mar ?
het is hier aangenaam toeven en het eten is niet al te duur, maar voor warm eten moet je toch wel voor 3 uur s middags geweest zijn; ´s avonds is er bijna niks te krijgen! Tussen 3 en 6 zitten de meeste zaken dicht hier maar dat went wel snel, ik moet opschieten voor de supermarkt om nog even 2 liter Lemon te kopen (voor € 0.79...daar kun je het nog voor doen!)
De euro benzine is hier € 0.82 dus even een uitstapje maken en dan een stukje omrijden kan hier wel.
Gisteren geen warm water dus ik kon niet even lekker in bad zitten, was wel jammer. Dat heb ik dan maar gecompenseerd door de benen vanochtend in het zwembad te leggen wat met de dag warmer wordt maar nog steeds een graadje of 17 is...brrrr).
Tijd om andere sites te bezoeken en even het nieuws te bekijken. Wel Barcelona zien verliezen en Real door zien gaan en gehoord dat Ajax eruit ligt. Mooi ! Werd tijd :-)
Tot de volgende keer!