vrijdag, april 25, 2003

Ja, daar zijn we weer: een verslagje uit Almeria.
Allereerst willen jullie natuurlijk weten hoe lekker het weer hier is, en ik kan je vertellen ik heb al 2 keer regen gezien!
(ik hoor Annet nog zeggen dat het hier nooit regent..)
Maar afgezien daarvan drijven er wat wolkjes voorbij en schijnt de zon volop. Ik ben dus inderdaad aan het verfikken en dat is mooi, want ik heb al een fikse achterstand op Freerk te pakken qua bruinheid...
Vandaag is de lucht strak blauw en heb ik samen met Rubin, die ik toch maar als Rubino aanspreek hier in espana, een duurloop tempo 1-2 gedaan van 30 minuten. We zitten hier op ongeveer een kilometer van het strand en na ongeveer 10 minuten lopen komen we in een natuurgebied wat aan het strand grenst en waar de bodem bestaat uit fijn grindzand met daarnaast kleine struikjes.
Wat er bijzonder aan is, is me niet duidelijk maar het is in ieder geval prachtig om te lopen.
Als je naar het vast land kijkt zie je de Sierra Nevada en vandaag konden we zelfs de eeuwige sneeuw in de verte zien liggen, erg mooi om te zien.