zondag, april 13, 2003

nog een kleine anekdote over Radcliffe :
--------------------------------------------------------
Slechts een ding boezemt haar sinds kort ontzag in: de fiets. In amper een jaar tijd kwam ze twee keer in botsing met een rijwiel. Vorig jaar werd ze aangereden door haar collega Marian Sutton die haar op de fiets begeleidde. Zeven weken geleden in Albuquerque in Amerika reed tijdens een training een 13-jarige meisje met haar fiets tegen haar op. Radcliffe kwam ten val en hield aan het incident twee bebloede knieën, een whiplash, pijnlijke schouders, een shock en een ontzette kaak over. Drie dagen lang kon ze niet kauwen en slechts pap en yoghurt eten. ,,Sinds die tijd ben ik panisch voor fietsen. Een beetje paranoïde. Als Gary, haar man die haar bij de trainingen op de fiets begeleidt, ook maar een beetje te dicht bij me in de buurt komt begin ik al te roepen dat hij weg moet gaan.''