donderdag, september 25, 2003

Arnold Schwarzenegger is ervan overtuigd dat hij op 7 oktober tot gouverneur van Californië wordt gekozen. 'Er komt een gouverneur Arnold', zo zei de filmacteur van Oostenrijkse origine woensdagavond in zijn eerste en enige televisiedebat met zijn belangrijkste concurrenten. Op 7 oktober gaan de inwoners van de Amerikaanse staat naar de stembus.
Tijdens het debat in Sacramento waren de vijf genodigden vooral bezig elkaar vliegen af te vangen. Toen Schwarzenegger de onafhankelijke kandidate Arianne Huffington onderbrak, reageerde zij door te zeggen 'dat dit de manier is waarop jij vrouwen behandelt'. 'Arnie' antwoordde dat hij nog wel een rolletje voor haar in gedachten had in de film Terminator 4. In Terminator 3 drukt Schwarzenegger het hoofd van zijn vrouwelijk tegenspeelster in een toiletpot.
-----------
Die Arnold toch....foei! :-)