dinsdag, september 09, 2003

De internationale atletiekfederatie (IAAF) neemt geen genoegen met de verklaring van wereldkampioene Kelli White voor haar positieve dopingtest bij de recente WK in Parijs. ,,We hebben haar uitleg niet geaccepteerd'', valt te lezen in een persbericht van de IAAF. Daarmee is de kans op een straf voor White, kampioene op de 100 en 200 meter, aanzienlijk vergroot. Het Amerikaanse antidopingbureau (USADA) moet zich nog over de zaak buigen. Na verhoor van de 26-jarige atlete volgt uitspraak. Indien de USADA tot dezelfde conclusie komt als de IAAF, moet de Amerikaanse haar twee gouden medailles inleveren en krijgt ze een openbare waarschuwing.
--------------------------------------------------
tja en daar train je je dan helemaal suf voor. Vergeten het middel door te geven aan de dopingcontroleurs; weg 100.000 dollar, weg gouden medailles, weg glorie, hello darkness my old friend...