maandag, september 22, 2003

In zijn woonplaats Tilburg is vrijdag Johan Stekelenburg overleden. Hij is 61 jaar geworden. Stekelenburg legde vorige week zijn werkzaamheden neer als burgmeester van Tilburg om voldoende energie te vergaren voor een chemokuur.
Stekelenburg werd in januari geopereerd aan slokdarmkanker en leek in eerste instantie te herstellen van zijn ziekte. Later werden nieuwe tumoren geconstateerd.
Stekelenburg was jarenlang actief als vakbondsleider van de FNV. 'Hij was het gezicht van de FNV. Een vechtersbaas zonder drammerig te worden', verklaart de huidig FNV-leider Lodewijk de Waal in een korte reactie.
------------------------
ooit woonachtig in Zevenaar en nog een keer zo vriendelijk om een avondje op de Andreas Scholengemeenschap een thema-avond van 5V als prominente gast bij te wonen en werd daarbij ontvangen door yourstruly. Hij ging toen tussen zijn beide zoons in zitten op een kratbier en zo stond hij de volgende dag in de krant.
Tja, het kan verkeren...