vrijdag, september 19, 2003

geinig stukje op Planet, klik onderaan op het antwoord om verder te lezen.
Wees in ieder geval gewaarschuwd als iemand je koolmees noemt!
--------------------------
Geachte dame/heer,
Graag uw aandacht voor het volgende.
Sinds enige tijd verkeert de relatie tussen mijn man Theo en mij op een absoluut dieptepunt. Het is mijn fout, want ik heb mijzelf voor één avond gegeven aan Arthur, een van Theo's beste vrienden. Ik had dat nooit moeten doen en heb er heel veel spijt van.
Dat is nu vijf weken geleden. Al die tijd praat Theo niet meer tegen me. Tot afgelopen vrijdag. Toen ging Theo (hij is een fervent vogelaar) naar uw tentoonstelling over liefde en seksualiteit in de dierenwereld. Bij thuiskomst keek hij mij heel vreemd aan en zei: 'dag koolmees'. Dat was het enige wat hij zei. Ik heb hem niet durven vragen wat hij daarmee bedoelde, maar volgens mij moet het iets van doen hebben met uw tentoonstelling.
Kunt u mij wat meer vertellen over het koolmeesje? Ik hoop zo ontzettend dat het weer goed komt tussen Theo en mij.
Hoogachtend,
Lucia Koelman
[in oorspronkelijke e-mail is andere naam gebruikt - LK]
Het antwoord