woensdag, maart 05, 2003

nu.nl/achterklap | Spears huurt stand-in in Britney Spears beweegt zich momenteel samen met een look-a-like in het openbaar. Met behulp van deze ´stunt-Britney’ wil ze stalkers te slim af zijn. De zangeres heeft namelijk flink de angst te pakken sinds ze obsessief achtervolgd wordt door een Japanse fan. De man in kwestie, Masahiko Shizawa, achtervolgt Spears overal en stuurt haar angstaanjagende foto’s en brieven. Er loopt momenteel een rechtszaak tegen Shizawa, met als inzet een uitgaansverbod. Spears was afgelopen weekend voor het eerst te zien met haar stand-in. Het tweetal bezocht samen het toilet in de White Lotus te Los Angeles. "Ze droegen beide een heupbroek, naveltruitjes en een baseballcap waaronder vandaan twee vlechtjes tevoorschijn kwamen", aldus een club-bezoeker.
Een bron nabij de zangers verklaart dat Spears de look-a-like tevens wil gebruiken om de pers af te schudden. "Het is echter voornamelijk bedoelt om lastige fans en gevaarlijke stalkers op een doodlopend spoor te zetten."