zaterdag, maart 08, 2003

Arme pappa
Het leek zo goed te gaan met de buik van Danielle Overgaag, vriendin van Reinout Oerlemans. De Idols-presentator zou over een kleine 3 maanden voor de tweede keer vader worden. Maar vorige week bleek dat de baby in de buik van zijn moeder was overleden. De moeder moest het kindje wel via een bevalling op de wereld zetten. Het bleek een zoontje te zijn, dat het paar Reinout Daniel noemde. Het kleine manneke werd in besloten kring gecremeerd, zo lazen we in de annonce in NRC Handelsblad. Drama natuurlijk, maar the show must go on. En zo kwam het dat Reinout een aflevering van Idols moest presenteren waarin Hind werd weggestemd. Tranen natuurlijk bij het meisje, en ook Reinout hield het niet meer droog. Alle bladen spreken unaniem lof uit voor de manier waarop hij zich opstelde. Privé laat kandidate Hind aan het woord. Het arme kind, helemaal bezig met haar eigen verdriet, wist van Reinouts drama en was bang hem ook aan het huilen te brengen. Vreemde situatie.