vrijdag, maart 28, 2003

Frank de Boer heeft donderdag een cheque van 20.000 euro aan sprinter Troy Douglas overhandigd. De aanvoerder van het Nederlands elftal wilde in de aanloop van zijn honderdste interland zaterdag tegen Tsjechië een gebaar maken naar een sporter die de financiële steun bij zijn voorbereidingen op de Olympische Spelen van 2004 in Athene hard kan gebruiken.
Frank de Boer speelt met de gedachte samen met andere voetballers een fonds op te richten. Op die manier wil hij sporters met weinig financiële armslag steunen. "Ik wil mijn naam graag aan zo'n fonds verbinden", aldus de verdediger.
Saillant detail is dat zowel Frank de Boer als Douglas in het verleden van het gebruik van nandrolon werd beschuldigd. De voetballer verklaarde tijdens zijn juridische strijd tegen de UEFA in de toekomst graag gedupeerde sporters de helpende hand toe te steken.
---------------------------
en onlangs kreeg Troy nog een rekening van 10.000 euro in de bus van z'n advocaat;
en dat terwijl F de Boer z'n schoonvader al eerder had toegezegd de advocaat kosten te betalen en tot voorkort was er dus nog niks betaald....